در این مقاله می خواهیم به موضوع سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟ بپردازیم. سدیم دودسیل بنزن سولفونات با فرمول شیمیایی C۱۸H۲۹NaO۳S و وزن مولکولی ۳۴۸.۵ g/mol یک نمک بی رنگ با ویژگی های مفید به عنوان سورفاکتانت می باشد. سدیم دودسیل بنزن سولفونات معمولا به صورت مخلوطی از سولفونات ها تولید می شود و به عنوان یک سورفاکتانت یکی از اجزای اصلی مواد شوینده به حساب می آید.
جهت اطلاعات بیشتر و خرید سدیم دودسیل بنزن سولفونات و اطلاع از قیمت با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید یا به صورت آنلاین از سایت مریک شیمی از قیمت انواع مواد آزمایشگاهی اصل و با کیفیت باخبر شوید و در سریعترین زمان ممکن با تضمین و بهترین قیمت تهیه کنید.
کاربردهای سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟
این ماده به همراه سدیم لورت سولفات از پر استفاده ترین مواد در زمینه محصولات شوینده ها و بهداشتی ها هستند. این دسته از مواد بعد از صابون ها پرتولید ترین سورفکتانت های آنیونی در جهان به حساب می آیند.
شوینده ها
قدرت بازدارندگی SDBS با افزایش دما افزایش می یابد. اثر بر رسوب پروتئین بهتر از سورفاکتانت غیر یونی است. با این حال، دو معایب مهم دارد ، یکی تحمل ضعیف در برابر آب سخت است و می توان با سختی آب مواد شوینده را کاهش داد. به همین دلیل مواد شوینده باید با مخلوط کیلیت مناسب استفاده شود. دوم، توانایی کاهش بیش از حد قوی است. هنگام شستن با دست برای پوست تحریک کننده است. لباس های شسته احساس بدی دارند.
امولسیون کننده
درجواب سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟ باید گفت به عنوان نوعی سورفکتانت آنیونی، سدیم دودسیل بنزن سولفونات دارای فعالیت سطحی خوب و آب دوستی قوی است. و به طور موثر تنش روغن و سطح آب را به امولسیون کاهش می دهد. بنابراین سدیم دودسیل بنزن سولفونات به طور گسترده ای در تهیه مواد آرایشی ، غذایی ، چاپ و رنگرزی مواد کمکی و سموم دفع آفات استفاده می شود.
عامل آنتی استاتیک
همه اجسام دارای بار الکترواستاتیک هستند. اتهامات می تواند اتهامات منفی یا اتهامات مثبت باشند. تجمع بارهای ساکن بر زندگی یا تولید صنعتی ما تأثیر می گذارد. ماده شیمیایی مورد استفاده برای هدایت و از بین بردن بارهای الکتریکی مضر را عامل ضد الکتریسیته ساکن می نامند.
سدیم دودسیل بنزن سولفونات عملکرد هدایت الکتریکی دارد. بنابراین می توان به موقع الکتریسیته ساکن را از بین برد تا خطر و ناراحتی ناشی از الکتریسیته ساکن کاهش یابد. محصولات سدیم دودسیل بنزن سولفونات به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر چندین عملکرد فوق ، SDBS همچنین می تواند به عنوان یک ماده تصفیه کننده پارچه پنبه ای و ماده رسوب دهنده در پارچه استفاده شود.
کاربرد صنعتی سدیم دودسیل بنزن سولفونات
سدیم دودسیل بنزن سولفونات کف سازهای ترکیبی از الکل ها هستند که حاوی شش تا هشت اتم کربن اند. این ماده شیمیایی در بازار مواد شوینده و حتی در معادن به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. معروف ترین کف ساز از این گروه متیل ایزوبوتیل کربونیل (MIBC) و دو اتیل هگزانول هستند. این سوال پیش می آید که سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟ این نوع از ترکیبات آلکیل بنزن سولفونات به عنوان مخلوط هایی با طول های مختلف کربن و به عنوان مخلوطی از روغن های هیدروکربنی استفاده می شوند.
در رابطه با کاربرد سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟ باید گفت در فرمولاسیون مواد شوینده معمولاً از موادی مثل سدیم لوریل اترسولفات٬ تری اتانول آمین٬ کوکامیدو پروپیل بتائین٬ صابون٬ پاک کننده های سنتزی مثل آلکیل سولفات ها٬ آلکان سولفونات ها٬ آلکیل آریل سولفونات ها٬ سدیم لوریل سولفات٬ سدیم دودسیل بنزن سولفونات به عنوان سورفکتانت یا شوینده اصلی استفاده می شوند. پربورات ها برای ویژگی سفیدکنندگی و رنگ بری اضافه می شوند و سیلیکات ها عامل قلیایی کننده هستند.
خرید سدیم دودسیل بنزن سولفونات صنعتی پیشنهاد می شود چون سدیم دودسیل بنزن سولفونات ماده ای از دسته آلکلیل بنزن سولفونات ها است. این مواد سورفکتانت های آنیونی که از یک سر سولفونات آبدوست تشکیل شده و دارای یک دم آلکیل بنزنی آبگریز هستند. این ماده به همراه سدیم لورت سولفات از پر استفاده ترین مواد در زمینه محصولات بهداشتی هستند و این دسته از مواد بعد از صابون ها پرتولید ترین سورفکتانت های آنیونی در جهان هستند.
خطرات و نکات ایمنی سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟
در جواب سوال خطرات سدیم دودسیل بنزن سولفونات چیست؟ باید بگوییم از جمله خطرات این ماده این است که سولفونات سدیم دودسیل بنزن می تواند هنگام نفس کشیدن أثیر بگذارد. تماس احتمالی با چشم باعث تحریک پوست و چشم می شود، تنفس سدیم دودسیل بنزن سولفونات می تواند بینی، گلو و ریه ها را تحریک کرده و باعث سرفه، خس خس سینه و یا تنگی نفس شود.
در آزمایشات روی پوست حیوانات، هیچ شواهدی از سمیت تولید مثل یا رشد گزارش نشده است. در غلظت های ۱۵٪ ، سدیم dodecylbenzenesulfonate به شدت برای پوست خرگوش تحریک کننده بود. به همین دلیل براساس این آزمایشات به این نتیجه رسیدند که خواص تحریک کننده این مواد مانند سایر مواد شوینده است و شدت آن به غلظت و pH بستگی دارد. محصولات حاوی این مواد باید برای اطمینان از به حداقل رساندن توانایی تحریک پذیری فرموله شوند.
زیست تخریب پذیری سدیم دودسیل سولفونات هم به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است و تحت تاثیر ایزومریزاسیون قرار گرفته است. این ماده شیمیایی دارای LD۵۰ با غلظت ۲.۳ میلی گرم در لیتر است که برای ماهی های دریا حدود ۴ برابر بیشتر از تتراپروپیلن بنزن سولفونات شاخه دار سمی است. با این حال، نسبت به آن زیست تخریب پذیری سریع تری دارد.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.