۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید

  • 4hydroxybenzoic acid : C7H6O3
  • CAS number:99-96-7
  • Molar mass: 138.12 g/mol
  • Density: 1.46 g/cm³
  • Melting point: 214.5 °C

 

  • ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید: C7H6O3
  • CAS number:99-96-7
  • جرم مولی: 138.12 گرم در مول
  • چگالی: 1.46 گرم در سانتی متر مربع
  • نقطه ذوب: 214.5 درجه سانتی گراد

توضیحات

۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید یک اسید مونوهیدروکسی بنزوئیک و مشتق فنلی بنزوئیک اسید است. و یک ماده جامد بلوری سفید به حساب می آید که در آب و کلروفرم کمی محلول است اما در حلال های آلی قطبی مانند الکل ها و استون محلول تر است. ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید به عنوان پایه تهیه استرهای خود شناخته می شود، معروف به پارابن، که به عنوان مواد نگهدارنده در مواد آرایشی و برخی از محلول های چشم استفاده می شود. این ایزومریک با اسید ۲-هیدروکسی بنزوئیک است که به عنوان دارو اسید سالیسیلیک هم شناخته می شود، پیش ماده آسپرین است و دارای ۳-هیدروکسی بنزوئیک اسید است.

خرید ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید

۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید یک اسید مونوهیدروکسی بنزوئیک است که اسید بنزوئیک حامل یک جایگزین هیدروکسی در C-4 حلقه بنزن است. به عنوان یک متابولیت گیاه و یک متابولیت جلبک نقش دارد. این یک اسید مزدوج یک ۴-هیدروکسی بنزوات است. ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید ۴-Hydroxybenzoic acid با فرمول شیمیایی C۷H۶O۳ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۱۳۸٫۱۲ g/mol می باشد.

مریک شیمی سابقه زیادی در فروش عمده انواع مواد آزمایشگاهی دارد. می توانید برای خرید ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید از دسته باریم کربنات ها با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید یا به صورت آنلاین از سایت مریک شیمی که خرید و فروش ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید و انواع مواد آزمایشگاهی اصل و با کیفیت انجام می شود. می توانید در سریعترین زمان ممکن با تضمین و بهترین قیمت ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید را تهیه کنید.

این ماده به عنوان مواد دارویی فعال و همچنین مواد نگهدارنده در محصولات دارویی عمل می‌کنند. در بعضی موارد، آن‌ها ناخالصی های موجود در محصولات دارویی را نشان می‌دهند. تجزیه و تحلیل آن‌ها گاهی اوقات می‌تواند دشوار باشد، نه تنها به این دلیل که آن‌ها طیف گسترده‌‌ای از برنامه‌ها را نشان می‌دهند، بلکه در درجه اول به این دلیل هستند که طیف گسترده‌ای از قطبیت را در بر می‌گیرند. از نظر شیمیایی، اسید بنزوئیک، ساختار اصلی این آنالیت‌ها، از یک حلقه بنزن با یک گروه کربوکسیل تشکیل شده است.

بررسی سالیسیلیک اسید

۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید در گیاهان جنس Vitex مانند V. agnus-castus یا V. negundo و در Hypericum perforatum یا همان گیاه خار مریم یافت می شود. این ماده همچنین در Spongiochloris spongiosa، جلبکی سبز آب شیرین هم یافت می شود. این ترکیب همچنین در Ganoderma lucidum، قارچ دارویی با بیشترین سابقه مصرف وجود دارد. Cryptanaerobacter phenolicus نوعی باکتری است که از طریق ۴-هیدروکسی بنزوات از فنل بنزوات تولید می کند.

در غذا ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید به طور طبیعی در نارگیل یافت می شود. این یکی از اصلی ترین متابولیت های کاتچین است که بعد از مصرف دم کرده چای سبز در انسان یافت خواهد شد. همچنین در شراب، در وانیل، در Macrotyloma uniflorum، خرنوب و در Phyllanthus acidus (انگور فرنگی انگور اوتاهیت) یافت می شود. روغن Açaí، حاصل از میوه نخل açaí (Euterpe oleracea) ، سرشار از اسید p-hydroxybenzoic (52 ± ۸۹۲ میلی گرم در کیلوگرم) است. همچنین در روغن زیتون ابری و در قارچ خوراکی وجود دارد.

گلیکوزید اسید p-Hydroxybenzoic را می توان در ریشه های مایکوریزایی و غیر میکوریزیایی صنوبرهای نروژ پیدا کرد. ویلدلفین یک آنتوسیانین است، نوعی رنگدانه گیاهی است که در گل های آبی یافت می شود و شامل دو بقایای اسید p-hydroxybenzoic، یک روتینوزید و دو گلوکوزید همراه با یک دلفینیدین می باشد. اگنوساید استر اوکوبین و اسید p-hydroxybenzoic است. ایزومریک با اسید ۲-هیدروکسی بنزوئیک است که به عنوان دارو اسید سالیسیلیک هم شناخته می شود، پیش ماده آسپرین است و دارای ۳-هیدروکسی بنزوئیک اسید است. 

خواص سالیسیلیک اسید

در رابطه با پماد salicylic acid باید گفت اسید سالیسیلیکی که در کرم ها، داروهای درمان کننده آکنه و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود، از پوست درخت بید استخراج می شود. درخت بید گیاهی است که دارای چندین اثر تسکین دهنده بر روی پوست است. این اسید در واقع در همان کلاسی از داروهایی قرار دارد که آسپرین یک نوع سالیسیلات است در آن جای دارد. ولی این داروها از نظر کارکرد و ترکیبات با هم متفاوت هستند.

دارو اسید سالیسیلیک به عنوان یک اسید آلی بی رنگ و بی بو شناخته می شود. ساختار اسید سالیسیلیک مثل ساختار ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید است که باعث می شود که در روغن به راحتی حل شود. بنابراین این اسید اصطلاحا محلول در چربی است. این به این معنی است که می تواند به لایه های روغنی و چربی پوست نفوذ کند. این ماده یک عامل کراتولیتیک محسوب می شود. زیرا قادر است به منافذ پوست نفوذ کرده و باکتری ها و چربی های جمع شده را پاک کند. تجمع باکتری ها و چربی در پوست منجر به گرفتگی منافذ، شیوع جوش های سرسیاه و آکنه می شود.

ممکن است داروها و کرم های دیگری هم وجود داشته باشند که در از بین بردن باکتری هایی که منجر به آکنه و سایر مشکلات پوستی می شوند، بهتر عمل کنند اما اسید سالیسیلیک یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن سلول های مرده پوست و صاف کردن پوست است. این ماده به عنوان یک نوع داروی کراتولیتیک، با لایه برداری از لایه های داخلی و خارجی پوست، کاهش ناهمواری ها و ترغیب گردش سلول های پوستی، باعث بهبود بافت پوست می شود.

کاربرد های اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک یک ماده ضد التهابی فعال است و به دلیل داشتن توانایی لایه برداری به عنوان یک ماده ضد باکتری موضعی عمل می کند. این اسید آلی به طور گسترده ای در سنتز مواد آلی مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان یک هورمون گیاهی هم عمل می کند. مانند سایر اسیدهای هیدروکسی، اسید سالیسیلیک ماده اصلی بسیاری از محصولات دارویی برای درمان درماتیت سبوروئیک ، آکنه ، پسوریازیس و زگیل است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اسید سالیسیلیک می توانید روی قسمت لینک شده کلیک کنید.

این اسید به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی، ضد باکتری و ضد عفونی کننده استفاده می شود. استیل سالیسیلیک اسید یا ASA را می توان با استری شدن گروه هیدروکسیل فنولیک این ماده با گروه استیل از انیدرید استیک یا کلرید استیل تهیه کرد و ساختاری شبیه به ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید دارد.

کارایی های دیگردارو اسید سالیسیلیک عبارت است از : پاکسازی پوست های مستعد آکنه و جلوگیری از عود آن در آینده، کاهش جوش های سرسیاه و سر سفید، لایه برداری پوست، کاهش شوره سر و درماتیت سبورئیک، درمان زگیل، پینه و میخچه، درمان بیماری های پوستی که شامل پوسته پوسته شدن یا رشد بیش از حد سلول های پوستی می شوند مانند پسوریازیس و ایکتیوزیس

۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید

عوارض جانبی دارو اسید سالیسیلیک

پماد salicylic acid به عنوان یک داروی موضعی، برخلاف اسیدهای آلفا هیدروکسی قادر به نفوذ و تجزیه چربی ها و لیپیدها است و در غلظت های بسیار بالا باعث سوختگی شیمیایی متوسط در پوست می شود. به دلیل شباهت به ساختار ۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید اگر حلال آن  الکل، استون یا روغن باشد ممکن است به پوشش منافذ پوست آسیب برساند.

اسید سالیسیلیک ۲۰ تا ۵۰ درصد به شکل پماد برای از بین بردن زگیل و تگ های پوستی استفاده می شوند ولی نباید روی صورت یا برای درمان آکنه استفاده شود. استفاده مداوماز این ماده ممکن است بدون افزایش اثربخشی منجر به افزایش عوارض جانبی شود. برخی از افراد نسبت به این اسید و ترکیبات آن حساسیت دارند. همچنین اگر غلظت بالای پماد سالیسیلیک اسید بر روی درصد زیادی از سطح بدن اعمال شود ، مقادیر بالایی از این ماده می تواند وارد خون شود و برای جلوگیری از عوارض بعدی نیاز به همودیالیز است.

این ماده در گیاهان به صورت اسید سالیسیلیک آزاد و استرهای کربوکسیله و گلیکوزیدهای فنلی وجود دارد. بر اساس تحقیقات باید گفت انسان این ماده را به میزان قابل توجهی متابولیزه می کند. نوشیدنی ها و غذاهای حاوی مقادیر بالای این اسید شامل آبجو ، قهوه ، چای ، میوه ها و سبزیجات ، سیب زمینی شیرین ، آجیل و روغن زیتون هستند. گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ ، لبنیات ، شکر و نان و غلات حاوی مقادیر کمی از این ماده هستند.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “۴ هیدروکسی بنزوئیک اسید”

Go to Top