در ابتدا برای بررسی ایمیدازول باید گفت ایمیدازول یک ترکیب آلی با فرمول C3N2H4 است که یک ماده جامد سفید یا بی رنگ است که در آب محلول می باشد و محلول قلیایی ملایمی تولید می کند. ایمیدازول ها داروهایی با خواص بیولوژیکی متنوع از جمله ضد قارچ، ضد التهاب، ضد درد، ضد سل، ضد افسردگی، ضد سرطان و ضد ویروس می باشند.
برای خرید و اطلاع از قیمت ایمیدازول با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید یا به صورت آنلاین از سایت مریک شیمی که خرید و فروش ایمیدازول و انواع مواد آزمایشگاهی اصل و با کیفیت انجام می شود. می توانید در سریعترین زمان ممکن با تضمین و بهترین قیمت انواع مواد آزمایشگاهی را تهیه کنید.
بررسی ایمیدازول
در رابطه با بررسی ایمیدازول و عفونت های قارچی که همیشه برای انسان ها مشکل ساز بوده و انسان برای مبارزه با این بیماری ها با مشکلات زیادی روبرو بوده است. با توجه به ایجاد مقاومت نسبت به داروهای ضد قارچ موجود، مثل آمفوتریسین B و آنتی بیوتیک های پلی ان، امروزه به مشتقات جدید ایمیدازول و تری آزول ها روی آورده شده است. ایمیدازول هم بهعنوان باز و هم اسید ضعیف عمل میکند و در pH=6.2-7.8 بهعنوان بافر استفاده میشود. بهصورت یک ترکیب خنثی کننده، ایمیدازول با کاتیونهای دو ظرفیتی متعددی کمپلکس تشکیل میدهد.
ایمیدازول گرید بیولوژی مولکولی یک ترکیب آروماتیک هتروسیکل است که در طبقه آلکالوئیدها قرار میگیرد و بهطورکلی ساختار حلقه ایمیدازولها شبیه هم و جا نشین های متفاوت دارند. حلقه ایمیدازولها در ساختمان مولکولهای زیستی مثل هیستیدین و هیستامین وجود دارد و البته بهعنوان یک آنتاگونیست هیستامین هم شناخته میشود. توکونازول، میکونازول و کلوتریمازول از مشتقات ایمیدازول هستند و در درمان عفونتهای قارچی کاربرد وسیعی دارند. این ترکیب بخشی از مولکول تئوفیلین موجود در برگ چای و دانه قهوه است که سیستم عصبی مرکزی را تحریک میکند.
ایمیدازول زنجیر جانبی اسیدآمینه هیستیدین است، به نیکل در افینیتی کروماتوگرافی یا کروماتوگرافی تمایلی رزین Ni-NTA متصل میشود و با اضافه کردن آن به ستون با پروتئینهای دارای تگ هیستیدین رقابت میکند و اینچنین پروتئین از ستون خارج میشود. با بررسی ایمیدازول متوجه خواهید شد مشتقات این ماده دارای اثرات آنتیباکتریال، آنتیفونجال و ضد سرطان هستند. ایمیدازول با DNA اینتراکشن دارد و همچنین با اتصال به پروتئین تقسیم سلولی را متوقف میکند. همچنین ایمیدازول بهعنوان یک عامل بیثبات کننده در میکروتوبول عمل میکند و آنزیمهای توپوایزومراز و سیتوکروم را مهار میکند.
کاربرد ایمیدازول
در ادامه بررسی ایمیدازول باید گفت داروهای ایمیدازول ضد بیماری های قارچی کاربرد وسیعی در درمان ضایعات قارچی دام ها دارند. ترکیبات خانواده ایمیدازول از مهمترین این ترکیبات هستند که می توانند از طریق تماس موضعی با پستان دام یاجذب پوستی وارد شیر و زنجیره غذایی انسان شوند و با مهار سنتز استروئیدها در بدن انسان و یا بروز آثار گوارشی ناخواسته اثرات سویی در ایمنی و سلامت شیر برجای گذارند. به همین دلیل بررسی ایمیدازول اهمیت دارد.
سم ایمیدازول به عنوان سم حشره کش
دررابطه با بررسی ایمیدازول و سم ایمیدازول باید گفت این سم در برابر هیستامین و نیکوتینیک اسید خاصیت آنتی متابولیتی دارد و یک سم حشره کش و آفت کش مناسب هم می باشد. زمانی که ایمیدازول با اسید بوریک ترکیب می شود تا حدود قابل توجهی سطوح پارچه ای را در برابر حشره ها و آفت های مختلف مقاوم می سازد. هنگامی سم ایمیدازول با ۲-آمینو پیریدین و یک روغن پایه ترکیب می شود، ترکیبی به وجود می آید که به خوبی از رشد و تکثیر حشرات و بندپایان مختلف جلوگیری می کند.
ایمیدازول ها دارای اثرگذار سریعی اند و می توانند حشرات زیادی چون کک، سوسک، موریانه، مگس سفید گلخانه، حشرات خاکی، شپشک و حتی پروانه ها را هم از بین ببرند و این موضوع با بررسی ایمیدازول امکان پذیر است. استفاده از حشره کش ها و آفت کش های حاوی ایمیدازول ها برای مرکبات، درختان میوه، پسته و پنبه بسیار مناسب می باشد. یکی از بهترین سم های افت کش ایمیداکلوپراید نام دارد که برای زنبور های عسل هم ایجاد مسمومیت می کند و آن ها را از بین می برد.
در ادامه بررسی ایمیدازول باید گفت نیترات سولکونازول یکی دیگه از حشره کش های مشتق شده از ایمیدازول است که تأثیر ضد تغذیه ای بسیار قوی بر لارو سوسک و حشرات موذی موجود در فرش دارد. همانطور که بررسی ایمیدازول انجام شد، سم قارج کش ایمیدازول دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچی می باشد و به همین جهت از مشتقات این ترکیب برای درمان عفونت قارچی استفاده می شود. از جمله دارو های ضد قارچی که حاوی ایمیدازول ها هستند می توان کتوکونازول، میکونازول و کلوتریمازول را نام برد.
پماد ایمیدازول
تیوکونازول یک ایمیدازول ضد قارچ می باشد که در درمان کاندیدیاز سطحی و درماتوفیت ها و پتیریازیس ورسی کالر کاربرد دارد. در مورد کاندیدیاز واژنی به فرم شیاف واژینال، کرم واژنی یا پماد و با یک دوز منفرد ۳۰۰ میلی گرمی تجویز می شود. همچنین به صورت موضعی و به صورت پودر، لوسیون و کرم ۱% در درمان عفونت های قارچی سطحی مورد استفاده واقع می شود. همچنین جهت عفونت های ناخن به صورت محلول موضعی w/w 28% وجود دارد.
واکنش های موضعی حاصل از تیوکونازول عبارت است از سوزش، خارش و قرمزی. فرآورده های داخل واژنی تیوکونازول می تواند لاتکس کنتراسپتیوها را خراب کند بنابراین طی تجویز موضعی آن، اندازه گیری کنتراسپتیوها ضروری است. قبل از هرچیزی باید بررسی ایمیدازول را انجام بدهید.
تیوکونازول یک ایمیدازول ضد قارچ با فعالیتی علیه طیف وسیعی از قارچ ها می باشد از جمله درماتوفیت ها، مالاسزیافورفور و کاندیداآلبیکانس و در آزمایشگاه نیز بر علیه باکتریهای گرم مثبت فعالیت دارد.
قرص ایمیدازول برای چیست؟
ایزوکونازول نیترات یک ایمیدازول ضد قارچ می باشد که به صورت موضعی در درمان میکوز واژنی به ویژه در اثر کاندیدا و در عفونت های قارچی پوست مورد استفاده واقع می شود. در مورد عفونت واژنی به صورت Pessary و در یک دوز منفرد ۶۰۰ میلی گرمی یا ۳۰۰mg روزانه به مدت ۳ روز و یا به صورت کرم ۱% واژنی به صورت روزانه و به مدت ۷ روز استفاده می شود. در مورد عفونت های پوستی کرم ۲% و یا دیگر فرمول های این دارو مصرف می شوند. استفاده از این قرص ها با بررسی ایمیدازول امکان پذیر است.
عوارض و واکنش های موضعی شامل سوزش یا خارش است که ممکن است رخ دهند. فرآورده های داخل واژنی آزول های ضد قارچ می توانند منجر به آسیب لاتکس کنتراسپتوها شوند و طی تجویز ایزوکونازول اندازه گیری کنتراسپتوها ضروری می باشد. فعالیت ضد میکروبی این دارو عبارت است از: ایزوکونازول یک ایمیدازول ضدقارچ می باشد که علیه طیف وسیعی از قارچ ها عمل می کند از جمله: کاندیدا، درماتوفیت ها و مالاسزیافورفور. هم چنین علیه بعضی باکتری های گرم مثبت عمل می کند.
مبارزه با عفونتهای قارچی
در ادامه بررسی ایمیدازول باید گفت کرم کتوکونازول برای درمان تینیا کورپوریس (عفونت قارچی پوست که موجب راش پوسته پوسته قرمز در قسمت های مختلف بدن می شود)، تینیا کروریس (عفونت قارچی پوست در قسمت کشاله ران یا نشیمنگاه)، تینیا پدیس (عفونت قارچی پوست در پا و بین اگشتان پا)، تینیا ورسیکالر (عفونت قارچی پوست که موجب لکه های قهوه ای یا رنگ روشن روی سینه، پشت، دست ها، پاها یا گردن می شود)، و عفونت های مخمری پوست استفاده می شود.
شامپوی کتوکونازول که معمولا برای درمان تینیا ورسیکالر تجویز استفاده می شود. شامپوی بدون نسخه کتوکونازول برای کنترل پوسته پوسته شدن و خارش پوست سر ناشی از شوره سر استفاده می شود. کتوکونازول در کلاس داروهای ضد قارچ به نام ایمیدازول قرار دارد. این دارو با کند کردن رشد قارچ هایی که موجب عفونت می شوند، عمل می کند. مبارزه با عفونتهای قارچی با بررسی ایمیدازول امکان پذیر است.
کرم کتوکونازول به طور معمول یک بار در روز برای دو تا شش هفته استفاده می شود. شامپو کتوکونازول تجویزی به طور معمول یک بار برای درمان عفونت استفاده می شود. شامپو کتوکونازول بدون نسخه به طور معمول هر سه تا چهار روز یک بار تا هشت هفته استفاده می شود و سپس در صورت نیاز برای کنترل شوره سر استفاده از آن ادامه می یابد. یک بار درمان با شامپوی کتوکونازول تجویزی ممکن است با موفقیت عفونت تینیا ورسیکالر را درمان کند. ولی درادامه ممکن است چند ماه طول بکشد تا رنگ پوست به شرایط عادی بازگردد مخصوصا اگر پوست در معرض نور خورشید قرار گرفته باشد.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.