اسید بوریک و نمک های سدیم بورات آن سموم دفع آفاتی هستند که می توان آن ها را در طبیعت و بسیاری از محصولات پیدا کرد که عوارض اسید بوریک را به طور کامل توضیح میدیم.
بوراکس یکی از رایج ترین محصولات است. اسید بوریک و نمک های سدیم آن هر یک می توانند بور را با عناصر دیگر با روش هایی متفاوت ترکیب کنند. به طور کلی، سمیت آن ها فقط به مقدار بور موجود در آن ها بستگی خواهد داشت. از اسید بوریک و نمک های سدیم آن می توان برای کنترل طیف گسترده ای از آفات استفاده کرد که شامل حشرات، عنکبوت ها، کنه ها، جلبک ها، کپک ها، قارچ ها و علف های هرز است.
همه چیز درباره عوارض اسید بوریک
محصولات حاوی اسید بوریک می تواند شامل مایعات، قرص ها، پودرهای قابل خیس شدن، گرد و غبار، میله ها یا طعمه ها باشد. به دلیل کاربردهای مختلف اسید بوریک از آن ها در داخل خانه و در مکان هایی مثل بیمارستان ها و ساختمان های تجاری استفاده می شود. همچنین در مناطق مسکونی در فضای باز، سیستم های فاضلاب و در محصولات غذایی و غیر غذایی استفاده می شود. محصولات غیر آفت کش هم حاوی اسید بوریک شامل اصلاحات خاک، کودها، پاک کننده های خانگی، مواد شوینده لباس و محصولات مراقبت شخصی است.
بهتر است بعد از خرید همچین محصولاتی دستورالعمل های مربوطه را که در برچسب ذکر شده دنبال کنید اینکار باعث به حداقل رساندن خطرات احتمالی می شود. حتما مطمئن شوید که دستورالعمل های کمک های اولیه را در برچسب محصول با دقت مطالعه کنید.
اسید بوریک باعث از بین رفتن حشرات می شود. این ماده معده آنها را مختل کرده و می تواند سیستم عصبی آن ها را تحت تأثیر قرار دهد و این یکی از خواص و عوارض اسید بوریک می باشد همچنین باعث خراش و آسیب به نمای خارجی حشرات خواهد شد. اسید بوریک، بوراکس و نمک بورات سدیم می تواند باعث خشک شدن گیاهان شود همچنین می تواند رشد قارچ ها مانند کپک را متوقف کند و از تولید مثل آنها جلوگیری می کند.
اگر با اسید بوریک کار می کنید باید حواستان به خواص و عوارض اسید بوریک باشد چون ممکن گرده های آن با پوست و چشم شما برخورد داشته باشد یا به صورت تصادفی آن را تنفس کنید. همچنین ممکن اتفاقی مقداری از این ماده روی دستتان باشد و بدون اینکه ابتدا دست خود را بشویید ، بخورید یا سیگار بکشید. به همین دلیل باید کاملا با دستورالعمل ها آشنایی داشته باشید.
اگر اسید بوریک خورده شود یا با پوست تماس پیدا کند سمیت کمی دارد. با این حال ممکن است برای چشم ضررهایی داشته باشد و پوست را هم کمی تحریک کند. افرادی که اسید بوریک خورده باشند حالت تهوع ، استفراغ ، معده درد و اسهال دارند. اسهال و استفراغ ممکن است دارای رنگ سبز آبی باشد. خوردن مقادیر زیاد باعث خطرات جدی خواهد شد حتی از دست دادن پوست.
افرادی که بوراکس تنفس می کنند دهان ، بینی و گلو خشکی دارند و ممکن است سرفه ، گلودرد ، تنگی نفس و خونریزی بینی هم به دنبال داشته باشد. نوزادان نسبت به قرار گرفتن در معرض آفت کش ها حساسیت بیشتری دارند. برخی از نوزادانی که مقادیر زیادی اسید بوریک را تنفس می کنند دچار اختلالات سیستم عصبی می شوند که شامل وضعیت های غیرطبیعی مثل تشنج ، گیجی و کما است. به همین دلیل باید اطلاعات کامل راجع به خواص و عوارض اسید بوریک داشته باشید.
از عوارض اسید بوریک این است که به روشی مشابه انسان بر حیوانات تأثیر می گذارد. اگر خورده شود، علائم مسمومیت در حیوانات می تواند ظرف ۲ ساعت شروع شود.
اسید بوریک در صورت خورده شدن می تواند به سرعت جذب بدن شود. جذب آن در اثر تماس با پوست ضعیف است مگر اینکه پوست ضخم باشد. مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داده که اسید بوریک هم در صورت استنشاق می تواند جذب شود. ولی مشخص نیست که چه مقدار مستقیماً در ریه ها جذب می شود و چه مقدار از ریه ها پاک شده و بلعیده می شود که این موضوع معمول ترین عوارض اسید بوریک به حساب می آید.
بعد از ورود ، اسید بوریک به طور کلی در سراسر بدن حرکت می کند. با این حال ، می توان آن را در استخوان ذخیره کرد و به طور کلی در بافت های چرب در سطوح پایین تری یافت می شود. هیچ مدرکی مبنی بر تجزیه اسید بوریک در بدن وجود ندارد. اکثر اسید بوریک در بدن طی چهار روز از طریق ادرار از بین می رود. طبق تحقیقات انجام شده اسید بوریک به احتمال زیاد برای انسان سرطان زا نیست.
مطالعات انجام شده در رابطه با عوارض اسید بوریک بر روی کارگران تنفسی بوراکس هیچ اثر تنفسی طولانی مدتی را نشان نداد. با این حال، مصرف طولانی مدت اسید بوریک باعث استفراغ ، حالت تهوع ، اسهال و درد معده خواهد شد و معمولا سردرد ، تب ، لرزش ، کمبود انرژی و ضعف را به دنبال خواهد داشت و ممکن است شمارش گلبول های قرمز خون پایین اورده شود و باعث مرگ شود.
اسید بوریک به طور طبیعی در محیط ایجاد می شود. این ماده را می توان در خاک ، آب و گیاهان یافت. اسید بوریک در آب حل می شود و می تواند با آب از طریق خاک حرکت کند و در شرایط خاص خاک می تواند به آب های زیرزمینی برسد. تحرک آن در خاک به pH و وجود برخی از فلزات بستگی دارد و باتوجه به خواص و عوارض اسید بوریک این ماده برای گیاهان فواید زیادی دارد.
اسید بوریک می تواند توسط گیاهان از خاک گرفته شود و از طریق ریشه گیاهان به داخل برگ های آن ها حرکت کند بعد از آنجا، به طور کلی گیر می کند و دیگر به میوه منتقل نمی شود. گیاهان برای رشد به بور که یک جز اصلی اسید بوریک است نیاز دارند. با این حال ، بور زیاد می تواند برای گیاهان سمی باشد. مرکبات، میوه های سنگی و درختان آجیل بیشترین حساسیت را به بور دارند.
بخار اسید بوریک معمولا در جو منتشر نمی شود و ذراتی که وارد هوا می شوند تجزیه نمی شوند. آن ها به زمین می نشینند یا در اثر باران از بین می روند.
خواص کلی اسید بوریک
-
اسید بوریک و نمک های سدیم بورات آن مواد موثری در محصولات آفت کش ها هستند که به عنوان حشره کش ها ، قارچ کش ها ، جلبک کش ها ، علف کش ها ، قارچ کش ها و به عنوان نگهدارنده های چوب استفاده می شوند.
-
اسید بوریک و نمکهای بورات به طور طبیعی در سنگ ها ، خاک ، گیاهان و آب به عنوان اشکالی از عنصر بور وجود دارد.
-
سموم دفع آفات اسید بوریک و نمک بورات برای استفاده در سال ۱۹۴۸ ثبت شد و توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در سال ۱۹۹۳ مجدداً ثبت شده است.
-
نمک های بورات شامل تترابورات سدیم ، اکتابورات سدیم و متابورات سدیم است. سدیم تترابورات دک هیدرات همچنین به عنوان بوراکس شناخته می شود
به طور کلی خواص و عوارض اسید بوریک توضیح داده شد. در راستای نیاز مراکز تحقیقاتی علمی و دارویی کشور به مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و خدمات پس از فروش، شرکت مریک شیمی با سابقه فعالیت گسترده در این زمینه از کمپانی های معتبر دنیا کالای موجود خود را با خدمات واقعی خدمتتان معرفی می نماید و ارائه دهنده بهترین اسید بوریک ها می باشد.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.